ERMENİ MUTFAĞI
Kiva Bomonti’de topik Hilda’dan soruluyor
Kiva Bomonti, tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın yeniden işlevlendirilmesiyle hayat bulan Bomontiada bünyesinde misafirlerini özel bir konseptle ağırlıyor.
Görevimiz: Yerevan’da yemek
Türkiyeli iki gurme Yerevan’daydı. Alin Ozinian onlarla birlikte gezdi, Ermenistan yemeklerini ve Yerevan’ın nasıl bulduklarını sordu. Ortaya Türkiye ve Ermenistan’ı bir kez daha buluşturan renkli bir sohbet çıktı.
Malatya’da Medz Bahk, Miçing ve Zadig lezzetli sofralarla gelir
Geçen Pazar sabahı habersizce çaldım yengemin kapısını. Yengem ellerini koca koca iki yana açarak, gözleri ışıl ışıl her zamanki gibi güleç aldı beni içeri. O anlattı ben sizin için kaleme aldım. Paregentan, Medz Bahk ve bayram yemeklerini.