Hrant Dink Vakfı'ndan Sağlık Bilimleri için eğitim bursu

Önceki hafta iki öğrenci için HDV Edvin Minassian Fonu'nu duyuran Hrant Dink Vakfı, yeni bir burs programı daha duyurdu. Bir bağışçının girişimiyle sağlık bilimleri alanında verilecek Hrant Dink Vakfı Eğitim Bursu için başvurular başladı. Başvuru süresi 9 Ekim gün sonunda sona eriyor

Hrant Dink Vakfı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Hrant Dink Vakfı; bilimsel çalışmayı önemseyen, demokrasi, insan hakları ve bir arada yaşam ilkelerini benimseyen ve bu tür projelerde yer almakla ilgilenen gençleri desteklemek için Hrant Dink Vakfı Eğitim Bursu veriyor.

Bir bağışçının girişimiyle sağlık bilimleri alanında verilecek Hrant Dink Vakfı Eğitim Bursu Eylül 2024’te başlıyor. Bu burs kapsamında İstanbul’daki devlet üniversitelerinin tıp, diş hekimliği, eczacılık, hemşirelik ve fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümlerinde okuyan, 18-24 yaş aralığındaki bir üniversiteli genç desteklenecektir. HDV Eğitim Bursları ile diyalog ve bir arada yaşam ilkelerini benimseyen gençlerin eğitimlerinin desteklenmesi amaçlanıyor. 2024-2025 dönemi aylık burs ücreti 5 bin TL olarak belirlenmiştir."

Bursla ilgili diğer detaylara şu adresten ulaşılabilir.

HDV Edvin Minassian Fonu için ise başvurular sürüyor.

Kategoriler

Güncel